Naast de tweewekelijkse vergadering die zij houden, bezoeken zij bewonersbijeenkomsten. En ze maken zo veel mogelijk kennis en spreken met actieve bewoners en bewonersorganisaties. Al in de eerste maand na het aantreden gaf de stadsdeelcommissie, na inspraak van buurtbewoners, ongevraagd advies aan de gemeenteraad over het beperken van de maximumsnelheid in de Marnixstraat. 

Contact 

De commissie vergadert twee keer per maand in het stadhuis. U bent van harte welkom bij de vergaderingen, ook om zelf punten onder de aandacht te brengen. Wilt u zelf contact leggen met een bewoner uit de stadsdeelcommissie? 

Benader haar of hem dan gerust via e-mail.

Centrum West 

- Noah Zeevenhooven, GroenLinks, n.zeevenhooven@amsterdam.nl 

- Debbie van Veen, D66, d.van.veen@amsterdam.nl 

- Julia van Proosdij, PvdA, j.van.proosdij@amsterdam.nl 

- Bas van der Sande, VVD, b.van.der.sande@amsterdam.nl 

Stem van Centrum 

De nieuwe stadsdeelcommissie is benieuwd naar uw plannen en ideeën. Stem van Centrum is het online bewonersplatform voor het indienen van en stemmen op voorstellen voor uw buurt. 

Eén keer per maand bespreekt de stadsdeelcommissie het plan met de meeste stemmen. Dit kan leiden tot een advies aan het dagelijks bestuur om het uit te voeren. Op de peildatum wordt vastgesteld welk plan dat is. Ga naar de website om een voorstel te doen of te stemmen op ideeën voor uw buurt.